Добовий бройлер Кобб  500

З яйця виробництва України

Опис курча
Бройлер Кобб 500 (з яйця виробництва України) – високопродуктивний скоростиглий крос. Це курча одне з найбільш затребуваних на сільгоспринку. Вважається, що саме ці бройлери ростуть найшвидше - вони відмінно набирають саме м'язову масу, при мінімальному накопиченні жиру.
Темпи зростання
За правильних умов утримання до вибою птах готовий у віці 40-45 діб із живою вагою близько 2,5 кг.
Відмінні особливості
Головна перевага бройлера Кобб 500, купити добових курчат якого ви можете у нашому інтернет-магазині, у тому, що у птиці великі груди. А отже, в тушці значну частину складе саме філе.

Ціна 17 грн

Графік виведення

Листопад 2024

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2
3
4
  • Вывод цыплят Кобб 500 и Росс 308
5
6
7
8
9
10
11
  • Вывод цыплят Кобб 500 и Росс 308
12
13
14
15
16
17
18
  • Вывод цыплят Кобб 500 и Росс 308
19
20
21
22
23
24
25
  • Вывод цыплят Кобб 500 и Росс 308
26
27
28
29
30

Прочитайте далі, щоб дізнатися більше про добовий бройлер Кобб 500

Продуктивність

Бройлери цієї породи швидко набирають вагу – вже через 38-40 днів після народження вага курки становить ~2 кг. На момент забою, приблизно на 60-й день, маса наближається до позначки 3,2-3,5 кг. Ще через 15-20 днів досягає 4,5-5 кг, проте варто врахувати – перевищення часу вмісту призводить до погіршення органолептичних властивостей м'яса: втрачається смак, збільшується жорсткість та щільність.

Птах може нести яйця, але це вкрай невигідно. Бройлерам потрібно 8-10 місяців для дозрівання, разом з цим несучість складе всього 2-3 яйця на тиждень - чого дуже мало, щоб покрити витрати на утримання. Якщо ви зацікавлені в отриманні яєць, зверніть увагу на породу " Майстер грей ".

Особливості утримання та догляд

Курчата Кобб 500 не вимагають особливого догляду, якщо вміст птиці буде сезонним. Для цього, потрібен пташник: площа розраховується з показника 0,15 на одну голову. Найвигідніше будувати загін з палет, тоді бюджет скорочується в кілька разів (якщо порівнювати з новими пиломатеріалами).

Відгодівля проводиться за схемою , яка була описана в наших попередніх статтях. Прибирання території обов'язкове – 2 рази на день потрібно очищати пташник від посліду, при цьому важливо дотримуватись температурного режиму та не забувати про вентиляцію приміщення.